Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 16:50

Ο Αντώνης Κατσάς υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 
Ο μάχιμος δικηγόρος της Καλαμάτας, γνωστός και από την έντονη δράση του στα πεδία της πολιτικής, του πολιτισμού, του φιλειρηνικού κινήματος, του αγώνα κατά των ναρκωτικών, Αντώνης Κατσάς, θέτει την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας…

Αυτό που φαίνεται ότι βάρυνε, μεταξύ άλλων, στην κρίση του Αντώνη Κατσά, ώστε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, είναι η αναγκαιότητα να σπάσουν νοοτροπίες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο Δικηγορικό Σύλλογο. Νοοτροπίες που έγιναν ευρύτερα ορατές όταν επιχειρήθηκε να αρθεί κάθε ένσταση των δικηγόρων για μια νέα υποψηφιότητα του Κώστα Μαργέλη για την προεδρία, παρότι η νομοθεσία, με το όριο των δύο συνεχόμενων θητειών που θέτει, δεν του επιτρέπει να είναι ξανά υποψήφιος.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι και υποψήφιοι σύμβουλοι του Δικηγορικού Συλλόγου μπορούν να θέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ενώ οι εκλογές θα γίνουν στις 26 Νοεμβρίου.

Τέλος επισημαίνεται ότι την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας έχει ανακοινώσει επίσης ο Κωνσταντίνος Μπελογιάννης.
Στ.Μ.