Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 12:03

Στο δήμαρχο Καλαμάτας το «Νέο Επιμελητήριο» του Γιώργου Γκούμα

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Συνέχισε και χθες τις επισκέψεις του στους δημάρχους της Μεσσηνίας, αυτή τη φορά σειρά είχε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» με τον επικεφαλής του Γιώργο Γκούμα, ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών του Δεκεμβρίου…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του συνδυασμού, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και είναι ενδεικτικό ότι διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες, όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Δήμου, αλλά και οι νέες αναπτυξιακές προοπτικές για την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας αναφέρθηκε στις μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην πόλη, αλλά και σε όσα σχεδιάζονται στο μέλλον ώστε η πόλη να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες αναπτυξιακές προοπτικές που προδιαγράφονται γι’ αυτή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας Εκθετηρίου Προϊόντων, αλλά και στη δημιουργία Γραφείου για τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στο νεοκλασσικό κτίριο του παλιού Δημαρχείου. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να αναβαθμίσει το ρόλο του θεσμού και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Από την πλευρά του ο κ. Γκούμας αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίκα για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή δεσμεύθηκε ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου και θα παίξει στο μέλλον το ρόλο που του αρμόζει ώστε από την ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Δήμος Καλαμάτας να ωφεληθούν όλοι.  Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Δήμου και τόνισε ότι στόχος του ιδίου και του συνδυασμού είναι να συνεργαστούν στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της Μεσσηνιακής οικονομίας».