Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 12:39

Ο Παναγιώτης Νίκας πήγε στον Αντώνη Σαμαρά με σκοπό την επαναπροσέγγιση

Ο Παναγιώτης Νίκας πήγε στον Αντώνη Σαμαρά με σκοπό την επαναπροσέγγιση

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Ελπίζοντας, φαίνεται, ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα ξαναπιάσει το σφουγγάρι και θα σβήσει όσα έχουν ειπωθεί ή συμβεί κατά το παρελθόν, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, τον επισκέφθηκε νωρίτερα στην πλατεία της Καλαμάτας, όπου ο πρώην πρωθυπουργός έπινε με συνεργάτες και φίλους καφέ, και τον χαιρέτησε. Ο κ. Νίκας είχε προαναγγείλει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα αποπειραθεί να προσεγγίσει τον κ. Σαμαρά, λέγοντας αρχικά ότι “εγώ δεν παρακαλώ κανέναν, δεν εκλιπαρώ κανέναν, είναι έξω από τον χαρακτήρα μου” και στη συνέχεια ότι “εγώ δεν έχω με κανέναν αντίθεση, με κανέναν έχθρα και εν πάση περιπτώσει στην πολιτική ξέρω να κάνω και τις υπερβάσεις μου”...

Ο Αντώνης Σαμαράς καθιστός και ο Παναγιώτης Νίκας όρθιος είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία για θέματα της Καλαμάτας, την επάρκεια νερού και άλλα, ενώ στη συνέχεια ο δήμαρχος κάθισε σε διπλανό τραπέζι και ήπιε σύντομα ένα καφέ. Φεύγοντας ο δήμαρχος κάτι ψιθύρισε στο αυτί του Αντώνη Σαμαρά.

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας κορυφώνει την προσπάθειά του να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις τις οποίες ο ίδιος έχει θέσει ώστε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Και μεταξύ των προϋποθέσεων αυτών είναι να γίνει αποδεκτή, αν όχι να υποστηριχτεί, η υποψηφιότητά του από τον πρώην πρωθυπουργό.

Στ.Μ.