Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 20:55

Στο περίμενε η δημοτική ομάδα του Νίκα, δεν θα ανακοινωθούν αύριο οι νέοι αντιδήμαρχοι

ΜΟΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
Η αγωνία παρατείνεται για τους δημοτικούς συμβούλους του Παναγιώτη Νίκα που προσδοκούν να αξιοποιηθούν ως αντιδήμαρχοι ή πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων, καθώς, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι ο δήμαρχος, δεν θα ανακοινώσει αύριο τον ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής. Αύριο το βράδυ μόνο θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, στη θέση του εκλιπόντος Παναγιώτη Καρατζέα. Ποιόν έχει επιλέξει ο δήμαρχος για νέο πρόεδρο δεν έχει διαρρεύσει…

Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει συγκαλέσει για την εκλογή του νέου προέδρου του Σώματος η πλειοψηφούσα δημοτική σύμβουλος, Μαρία Οικονομάκου. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις οχτώ το βράδυ.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου θα ανακοινωθούν από τον ίδιο μέσα στο Σεπτέμβριο και πως “όλα θα γίνουν με απόλυτη τάξη και ηρεμία όπως σας έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα”. Πρόσθεσε ωστόσο ότι “δεν ενδιαφέρει τον κόσμο ποιος θα είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη.. Τον ενδιαφέρει η καθημερινότητα να κυλάει ομαλά, να κάνουμε κάποια έργα, να είναι νοικοκυρεμένος ο Δήμος”, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή τα έχει καταφέρει σε αυτούς τους τομείς, παρότι καλείται να δρα μέσα σε κατάσταση ακραίας οικονομικής κρίσης.

Στ.Μ.