Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 16:28

Στις 5 Οκτώβρη η δίκη για την επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα

Στις 5 Οκτώβρη η δίκη για την επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ  
Για τις 5 Οκτώβρη 2018 ανέβαλε το δικαστήριο τη δίκη για την επίθεση στον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, για την οποία κατηγορούνται οκτώ άτομα, η κράτηση των οποίων άρθηκε αυτοδίκαια μετά από την απόφαση για την αναβολή. Το αίτημα για την αναβολή υποβλήθηκε και από τον δικηγόρο του Πέτρου Κωνσταντινέα και από τους δικηγόρους των κατηγορούμενων, προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία…

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν παραβρέθηκε στη δίκη όμως ο δικηγόρος του, απαντώντας στον δικαστή του μονομελούς, τόνισε ότι ο εντολέας του θέλει και θα έρθει στην εκδίκαση της υπόθεσης. Είπε ότι σήμερα δεν μπορούσε να είναι στο δικαστήριο διότι αναρρώνει στο σπίτι του. Από την πλευρά τους οι δικηγόροι των κατηγορούμενων επέμειναν ότι ο εγκαλών θα πρέπει να προσέλθει ο ίδιος στη δίκη.

Η μεταφορά των κατηγορουμένων στα δικαστήρια έγινε με τη συνοδεία πολλών αστυνομικών, όπως και η πραγματοποίηση της δίκης έγινε με την παρουσία αρκετών αστυνομικών μέσα στη δικαστική αίθουσα και έξω απ’ αυτή.

Κάποιοι από τους κατηγορούμενους, μόλις έφτασε η κλούβα που τους μετέφερε στα δικαστήρια, στράφηκαν με λεκτικούς χαρακτηρισμούς, μέσα από το όχημα, εναντίον των δημοσιογράφων.

Στ.Μ.