Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 18:25

Οριστικά τέσσερις οι υποψήφιοι για υποψήφιοι δήμαρχοι από την δημοτική ομάδα Νίκα

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
Έληξε στις έξι το απόγευμα της Κυριακής η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων από τα μέλη της δημοτικής ομάδας Νίκα για όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Υποψηφιότητα υπέβαλαν οι τέσσερις που είχαν προβεί και δημόσια στη σχετική ανακοίνωση, οι Νίκος Μπασακίδης, Θανάσης Βασιλόπουλος, Παύλος Μπουζιάνης και Παναγιώτα Ντίντα. Η ψηφοφορία για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου μεταξύ των τεσσάρων θα γίνει τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, στις έξι το απόγευμα, στο παλιό Επιμελητήριο…

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι 24 δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής ομάδας Νίκα και οι πρόεδροι των κοινοτήτων που έχουν εκλεγεί με το συνδυασμό Νίκα, σύνολο 53 άτομα.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν από την τριμελή εφορευτική επιτροπή που έχει οριστεί ομόφωνα από τη δημοτική ομάδα, τους δημοτικούς συμβούλους Θανάση Ηλιόπουλο (πρόεδρος της εφορευτικής), Γιώργο Φάββα και Γιάννη Αδαμόπουλο.

Η κάλπη στο παλιό Επιμελητήριο θα ανοίξει στις έξι το απόγευμα και θα κλείσει στις οχτώ το βράδυ. Εάν δεν συγκεντρώσει κανένας από τους υποψηφίους την απόλυτη πλειοψηφία (τις μισές ψήφους συν μία) τότε οι εκλογές θα επαναληφθούν αμέσως μετά τις οχτώ το βράδυ, μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους δημοτικών συμβούλων.

Στ.Μ.