Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 20:43

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος κέρδισε τον Παύλο Μπουζιάνη και εκλέχτηκε υποψήφιος δήμαρχος

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος κέρδισε τον Παύλο Μπουζιάνη και εκλέχτηκε υποψήφιος δήμαρχος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΑ 
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της δημοτικής ομάδας Νίκα, καθώς στις εκλογές που διενεργήθηκαν για την ανάδειξη του υποψηφίου κέρδισε, στο δεύτερο γύρο, τον Παύλο Μπουζιάνη, λαμβάνοντας 28 ψήφους έναντι 21. Στον πρώτο γύρο οι υποψήφιοι Θανάσης Βασιλόπουλος, Νίκος Μπασακίδης, Παύλος Μπουζιάνης και Παναγιώτα Ντίντα έλαβαν 16 ψήφους, 2, 22 και 9 αντίστοιχα…

Οι εκλογές διενεργήθηκαν στο παλιό Επιμελητήριο και δικαίωμα ψήφου είχαν 53 άτομα, οι 24 δημοτικοί σύμβουλοι και οι 29 πρόεδροι των χωριών που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα. Από τους 53 προσήλθαν στην κάλπη οι 50. Δεν ήρθαν οι Μαρία Οικονομάκου, που κατεβαίνει ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχος, Αναστασία Μπελογιάννη και Παναγιώτης Γιαννόπουλος, που απουσιάζουν στο εξωτερικό. Τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο βρέθηκε ένα λευκό ψηφοδέλτιο μέσα στην κάλπη.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Θανάσης Βασιλόπουλος ευχαρίστησε όσους του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, καθώς και τους συνυποψηφίους του και τόνισε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε αποτελεί εγγύηση ενότητας.

Στ.Μ.