Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 02:24

Ο υποψήφιος βουλευτής Μενέλαος Γερονικολός καλεί “να δώσουμε μαζί τον αγώνα για το αύριο”

Ο υποψήφιος βουλευτής Μενέλαος Γερονικολός καλεί “να δώσουμε μαζί τον αγώνα για το αύριο”

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 
“Από σήμερα ξεκινάμε τη μάχη εναντίον του παλιού. Για να μην υπάρξουν άλλες χαμένες ευκαιρίες και άλλα χαμένα χρόνια για τη Μεσσηνία”, τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο Μενέλαος Γερονικολός, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από το Κίνημα Αλλαγής ότι θα είναι ένας εκ των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στη Μεσσηνία…

Η δήλωσή του έχει ως εξής: “Η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής μου στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία αποτελεί μέγιστη τιμή.

Ευχαριστώ θερμά την επιτροπή ψηφοδελτίων, τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής και την πρόεδρό μας, Φώφη Γεννηματά, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή καλώ κάθε πολίτη να δώσει τη μάχη απέναντι στην δεξιά και αριστερή συντήρηση.

Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το δρόμο για μια πραγματική προοδευτική πολιτική, για να βγούμε οριστικά από την κρίση – κρίση οικονομική και κοινωνική.

Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα εναντίον όλων αυτών που κρατάνε τη χώρα δέσμια παλιών πρακτικών.

Με αίσθημα ευθύνης καλώ κάθε Μεσσήνια και Μεσσήνιο να σταθεί στο πλευρό μας, να συστρατευθεί.

Καλώ τον αγρότη, τον εργάτη, τον επιχειρηματία, τον φοιτητή, τον συνταξιούχο, τον δημόσιο υπάλληλο, τον άνεργο, όσους δίνουν αγώνα επιβίωσης, να εμπιστευτούν τη νέα γενιά, να δώσουμε μαζί τον αγώνα για το αύριο.

Από σήμερα ξεκινάμε τη μάχη εναντίον του παλιού. Για να μην υπάρξουν άλλες χαμένες ευκαιρίες και άλλα χαμένα χρόνια για τη Μεσσηνία.

Η ώρα της νέας αλλαγής, η ώρα της νέας γενιάς, η ώρα της Μεσσηνίας έχει φτάσει”.