Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 00:32

Τυχερή η Ντίντα, εγγυητής ο Νίκας

ΠΙΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Στην αντιδήμαρχο Παναγιώτα Ντίντα έτυχε το φλουρί της πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, το βράδυ της Πέμπτης. Αντιστοιχούσε σε μια χαρτοσακούλα με κρασιά! Της τα πρόσφερε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στον χαιρετισμό του προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε συγκινημένος γιατί σε οχτώ μήνες φεύγει από το Δήμο ύστερα από 13 συνεχή χρόνια δημαρχοντίας. Επίσης δήλωσε ότι εγγυάται προσωπικά για την ομαλή πορεία του Δήμου στις εκλογές, χωρίς σπατάλες, με ίση αντιμετώπιση απέναντι σε όλους τους υποψηφίους και χωρίς νόθευση της λαϊκής βούλησης, όπως είπε χαρακτηριστικά…

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, μετά τη σχετική θρησκευτική τελετή είπε ότι το 2019 θα είναι χρονιά μεγάλων αναμετρήσεων και ανακατατάξεων, αναφερόμενος και στις εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν. Ζήτησε από τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης να λειτουργήσουν μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας, με σύνεση και με ενότητα, με αναζήτηση της κοινής συνισταμένης για το καλό του τόπου. Τέλος ευχήθηκε στους υποψηφίους να έχουν δύναμη και κουράγιο, είπε ότι στο τέλος ο λαός θα επιλέξει αυτόν που επιθυμεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν τα εχέγγυα να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για το γενικότερο καλό.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Μπουζιάνης και οι παριστάμενοι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Μανώλης Μάκαρης, Θόδωρος Μπρεδήμας και Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Στ.Μ.