Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 17:39

Γέμισε ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου, ξεκινούν περιοδείες

Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ελένη Τσαούση, Θανάσης Βασιλόπουλος, Ηλίας Κουτίβας, Γιώργος Ταχταμπάς Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ελένη Τσαούση, Θανάσης Βασιλόπουλος, Ηλίας Κουτίβας, Γιώργος Ταχταμπάς

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 
Τέσσερις ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”, Θανάσης Βασιλόπουλος και συγκεκριμένα την Ελένη Τσαούση, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τον Ηλία Κουτίβα και τον Γιώργο Ταχταμπά. Συνολικά ο Θανάσης Βασιλόπουλος έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα 47 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και όπως ανέφερε, το ενδιαφέρον ανθρώπων που υποστηρίζουν το συνδυασμό και θέλουν να ενταχθούν σε αυτόν είναι μεγάλο, γι’ αυτό και αναμένεται εάν θα προχωρήσει η κυβέρνηση στην αύξηση του αριθμού των υποψηφίων που μπορεί να περιλαμβάνει ένας συνδυασμός. Ανακοίνωσε λοιπόν ότι μέχρι να αποφασίσει η κυβέρνηση για τον αριθμό των υποψηφίων δεν θα ανακοινώσει άλλα ονόματα, ενώ σημείωσε ότι ξεκινούν οι περιοδείες…

“Ως επικεφαλής της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας, έχω την χαρά να υποδεχθώ στο συνδυασμό μας τέσσερις ακόμη νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Τέσσερις συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ήδη προσφέρει πολλά, ο καθένας από το δικό του τομέα, από το δικό του μετερίζι και αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας”, σημείωσε ο Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσιάζοντας την Ελένη Τσαούση, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τον Ηλία Κουτίβα και τον Γιώργο Ταχταμπά.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των υποψηφίων και την έναρξη των περιοδειών ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας είπε: “Με τη σημερινή παρουσίαση ο συνδυασμός Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας αγγίζει τους 47 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, όπως ισχύει αυτή τη στιγμή απομένουν ελάχιστες κενές θέσεις για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου. Για το λόγο αυτό και προς το παρόν δεν θα προχωρήσουμε σε νέες ανακοινώσεις, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου μας και θα αναμένουμε την φημολογούμενη προσαύξηση του ποσοστού από το 30% στο 50%.  

Από την επόμενη εβδομάδα ο συνδυασμός μας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση βασικών θέσεων του προγράμματος, καθώς και των υπευθύνων που έχουν αναλάβει συγκεκριμένους ρόλους στο συνδυασμό, ενώ παράλληλα ξεκινάμε τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τους συνδημότες μας”.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι δήλωσαν τα εξής:

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας – δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τσεριωτών «Ο Ταΰγετος», τόνισε ότι θέτει υποψηφιότητα με τον Θανάση Βασιλόπουλο γιατί είναι δημιουργικός, φιλότιμος, εργασιομανής και ακέραιος χαρακτήρας. Σημείωσε ακόμα ότι “στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία που κάναμε για να επιλέξουμε ποιος θα ηγηθεί της δημοτικής μας ομάδας, δώσαμε το λόγο μας ότι όποιος προκύψει από τις εκλογές θα είμαστε κοντά του και δίπλα του.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην τιμήσω το λόγο μου και γι αυτό είμαι δίπλα στο Θανάση Βασιλόπουλο. Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά  με τους φίλους που έχουμε κοντά μας και με αυτούς που σίγουρα θα έρθουν μαζί μας”.

Ο Ηλίας Κουτίβας, εμπορος - δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, πρώην αντιπρόεδρος του “Διοκλή” δήλωσε ότι θέτει υποψηφιότητα γιατί “μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας ακόμη πιο ποιοτική, ακόμη πιο ανθρώπινη. Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών οφείλει  να είναι η πρωταρχική φροντίδα μιας Δημοτικής Αρχής. Γι αυτό για εμάς είναι πρώτα και πάνω απ όλα ο άνθρωπος. Η Καλαμάτα άλλαξε και συνεχίζει!”.

Η Ελένη Τσαούση, ελεύθερος επαγγελματίας – ασφαλίστρια, πρώην  μέλος Δ.Σ. Δημοτικής Φιλαρμονικής, πρώην μέλος Δ.Σ. Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας, μέλος της θεατρικής ομάδας του ΜΕΘ. είπε ότι θέτει υποψηφιότητα με τον Θανάση Βασιλόπουλο γιατί είναι “ένας ακούραστος εργάτης και έχει επιτελέσει μεγάλο κοινωνικό έργο στο Δήμο Καλαμάτας” ενώ σημείωσε ότι “αν μου δώσουν την ευκαιρία οι συνδημότες μου και με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και θα σταθώ αντάξια δίπλα σε αυτόν τον αξιόλογο άνθρωπο, ώστε να υλοποιήσουμε το όραμά του που δεν είναι άλλο από το να δει μια Καλαμάτα να ευημερεί και να γίνει ο φάρος για τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας”.

Ο Γιώργος Ταχταμπάς, ελεύθερος επαγγελματίας, τόνισε ότι αποτελεί για εκείνον μεγάλη τιμή η πρόταση που του έκανε ο Θανάσης Βασιλόπουλος να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του και πως “την αποδέχθηκα με γνώμονα το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας. Είναι ένας νέος άνθρωπος και παλεύει καθημερινά για το καλύτερο αύριο. Ο Θανάσης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι στα δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία και με έπεισε να συμβάλω και εγώ για έναν καλύτερο δήμο, για την πόλη μας και τα χωρία μας. Σε αυτή του την προσπάθεια ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου μαζί του”.

Στ.Μ.