Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 01:09

Ο Β. Κοσμόπουλος θα ενημερώσει για τις επαφές του με θεσμικούς και υπηρεσιακούς της Ε.Ε.

Ο Β. Κοσμόπουλος θα ενημερώσει για τις επαφές του με θεσμικούς και υπηρεσιακούς της Ε.Ε.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Μπροστά” την Παρασκευή το μεσημέρι, στον πολυχώρο πολιτισμού Α/49, στην οδό Αναγνωσταρά, θα μιλήσει στους δημοσιογράφους για τις επαφές με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά το πρόσφατο ταξίδι στις Βρυξέλλες. Επίσης ο συνδυασμός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι είναι στον αέρα η ιστοσελίδα του, στην ηλεκτορνική διεύθυνση Kalamatamprosta.gr...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες το διάστημα από 5 έως 7 Φλεβάρη 2019. είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της Επιτροπής των περιφερειών Karl Heinz Lambertz  και άλλα στελέχη του θεσμικού αυτού οργάνου. Επίσης συνάντησε στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης, για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού.

Εκτός από την ιστοσελίδα ο συνδυασμός έχει δημιουργία και σελίδα στο facebook με όνομα “Καλαμάτα μπροστά-Βασίλης Κοσμόπουλος”. Στις σελίδες υπάρχουν οι παρεμβάσεις του συνδυασμού, με αρθρογραφία καθώς και οι παρουσιάσεις της υποψηφιότητας και πρώτων υποψηφίων.