Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 23:44

Σεμινάριο για το Greenbuilding από την “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus”

Σεμινάριο για το Greenbuilding από την “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus”

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 σεμινάριο για τα πρωτοποριακά οικολογικά προϊόντα KERAKOLL για την πράσινη δόμηση (Greenbuilding) αλλά και την επισκευή σκυροδέματος. Το διοργάνωσε η εταιρία “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus” στον πολυχώρο επιχειρηματικότητας και πολιτισμού “House by Phaos”...

Η KERAKOLL είναι πρωτοπόρα παραγωγός εταιρία στο χώρο των κονιαμάτων και επισκευαστικών, ενώ το σεμινάριο έγινε με μοναδικό τρόπο, με παρουσίαση επί τόπου λύσεων για τη διάβρωση του οπλισμού, τις αρνητικές υγρασίες αλλά και τις νέες κόλλες πλακιδίων σε μορφή gel.

Eξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν τα προϊόντα της KERAKOLL geolite, bio casa και h40gel. Ειδικότερα εξέπληξαν το πολυπληθές κοινό -μηχανικούς, κατασκευαστές, τεχνικούς, εφαρμοστές, μηχανικούς υπηρεσιών- τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν για την ταχύτητα εφαρμογής τους, το χαμηλό τεχνικό κόστος αλλά προπαντός με την υψηλότατη ποιότητά τους.

Τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος Paint Plus”, στην οδό Είρας 6 και Θουρίας (τηλ. 27210 26526). Επίσης μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες διαδικτυακά, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

www.dagiopoulos.gr

https://www.facebook.com/PaintPlusNtagiopoulos/

#paintplus