Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 13:10

Την Μ. Μαντίνεια επισκέφθηκε ο Μ. Αντωνόπουλος

Ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν στην ευρύτερη ζώνη της Μικράς Μαντίνειας έλαβε από τους κατοίκους της περιοχής ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μιχάλης Αντωνόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην τοπική κοινότητα, συνοδεία στελεχών του συνδυασμού  του, «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών»…

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες» και έθεσε την ατζέντα των ζητημάτων για την επόμενη δημοτική αρχή. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού: «Για την Ανεξάρτητη Συμμαχία, η μαγεία και ο αναξιοποίητος πλούτος της Μικρής Μαντινείας πρέπει να αναδειχθεί. Αναφερόμαστε στους Μύλους Παναγιώταρου και τη δημιουργία Μουσείου Υδροκίνησης, με δυνατότητα φιλοξενίας επισκεπτών. Στην επικαιροποίηση της μελέτης του δρόμου Καλαμάτα – Κιτριές, και στα τρία τμήματα».
Παράλληλα, κατά την διάρκεια της συνάντησης, σε προτεραιότητα τέθηκε η εφαρμογή της αρχιτεκτονικής μελέτης για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης σε συνδυασμό με τα έργα προστασίας της ακτής, τα οποία ήδη έχουν εκπονηθεί, και η αντιμετώπιση τυχόν τροποποιήσεων που απαιτούνται από την τεχνική υπηρεσία του δήμου. «Η συγκεκριμένη ανάπλαση μπορεί και πρέπει να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ 2021- 2027», τονίζει ο συνδυασμός του Μ. Αντωνόπουλου.