Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 17:49

Άλλοι 15 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Δημήτρη Οικονομάκο

Άλλοι 15 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Δημήτρη Οικονομάκο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Όσο και αν μαλώνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας και οι συνδυασμοί τους ενόψει των εκλογών, την επομένη κιόλας μέρα θα είναι “αγκαλιές και λουλούδια”, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι να τους χωρίζει. Αυτό τόνισε το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, Δημήτρης Οικονομάκος. Όπως επέμεινε, οι υπόλοιποι υποψήφιοι όσο και αν κάνουν ότι μαλώνουν στην ουσία έχουν τα ίδια προγράμματα. Στα οποία προγράμματα όμως, πρόσθεσε, δεν υπάρχει κουβέντα για την υποστελέχωση του Δήμου, την υποχρηματοδότηση, τη βαριά δημοτική φορολογία, τα δίδακτρα της Φάρις, τα τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Ο Δημήτρης Οικονομάκος παρουσίασε επίσης άλλους 15 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας…

Οι υποψήφιοι που παρουσίασε είναι οι:

Αλέξανδρος Βεργινάδης, επαγγελματίας στον κλάδο της εστίασης

Μαρία Διαμαντάκη, συνταξιούχος λογίστρια

Δαμιανός Διασάκος, οδοντίατρος

Αγγελική Κανδηλιώτη, εργαζόμενη σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, μέλος της Θεατρικής Διαδρομής

Θοδωρής Κοντράρος, ιδιωτικός υπάλληλος

Μίλτος Κουτίβας, κοινωνικός λειτουργός στο Δημοτικό Σχολείο Ασπροχώματος, μέλος του Δ.Σ. της Φάρις

Δημήτρης Κωστόπουλος, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων

Όλγα Λάκκα, άνεργη, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Μεσσηνίας

Γιώργος Λουκάς, επαγγελματίας, μέλος Συλλόγων

Νατάσσα Μπίρου, κομμώτρια

Ρόζα Νικολαΐδου, φιλόλογος με μεγάλη δράση σε συλλόγους

Ελένη Πρεζεράκου, διοικητική υπάλληλος στο ΤΕΙ

Τούλα Σωτήρη, συνταξιούχος φιλόλογος

Μαρία Τούμπουρου, συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών, πρόεδρος της Θεατρικής Διαδρομής

Θωμάς Φράγκος, οικοδόμος

“Άμα δείτε αυτά που έχουν εξαγγείλει είναι ακριβώς τα ίδια”, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Δημήτρης Οικονομάκος, αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του και τα προγράμματά τους. Επίσης όμως υπογράμμισε ότι οι συνυποψήφιοί του “δεν λένε κουβέντα” για την υποστελέχωση του Δήμου, για την υποχρηματοδότηση, για τη δημοτική φορολογία, για το κόστος του ηλεκτροφωτισμού που φτάνει τα 8,5 εκατ. ευρώ, για τα δίδακτρα της Φάρις, για τα τροφεία στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, “για όλα αυτά που λειτουργούν ανταποδοτικά”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Οικονομάκος τόνισε ότι “για εμάς προτεραιότητα την επόμενη μέρα θα είναι να συγκρουστούμε για αυτές τις πολιτικές. Αυτοί θα τα βρουν την επόμενη μέρα, είμαστε σίγουροι 100%. Άλλωστε μαζί ήταν στα ίδια κόμματα και ψήφισαν και μνημόνια και όλες αυτές τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν. Στις ίδιες παρατάξεις ήταν μερικοί και οι καυγάδες και μαχαιρώματα που υπάρχουν τώρα γίνονται ενόψη της προεκλογικής περιόδου ενώ την επόμενη μέρα θα είναι αγκαλιές και λουλούδια για να μοιράσουν αντιδημάρχους, να μοιράσουν νομικά πρόσωπα και όλη αυτή η κουστωδία θα διοικήσει τα επόμενα χρόνια το Δήμο”.

Επιπλέον ο Δημήτρης Οικονομάκος σημείωσε ότι δεν πρόκειται για μια κατάσταση που αφορά μόνο τα πρόσωπα αλλά και τα κόμματά τους, σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει στελέχη της σε τουλάχιστον τρεις παρατάξεις, το ίδιο και το Κίνημα Αλλαγής, το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας κάλεσε τον κόσμο να τα σκεφτεί όλα αυτά, να προβληματιστεί, να βγάλει συμπεράσματα και να εμπιστευτεί τις δυνάμεις του ΚΚΕ στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στην Ευρωβουλή, ώστε την επόμενη ημέρα να είναι η φωνή του κόσμου πιο δυνατή για όλα αυτά που τον απασχολούν.

Στ.Μ.