Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 22:07

“Σταθερή η συνεργασία της Περιφέρειας με τα Επιμελητήρια”

“Σταθερή η συνεργασία της Περιφέρειας με τα Επιμελητήρια”

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΟΥΖΑ 
Συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρο και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής είχε το μεσημέρι η θεματική αντιπεριφερειάρχης, υπεύθυνη για θέματα Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα, η οποία υπογραμμίζει τη συνεργασία της περιφερειακής αρχής με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου για την ανάπτυξη του τόπου…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, “συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλη Ξυγκώρο και τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας είχε η η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας κ. Αντωνία Μπούζα.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα και τη συμβολή στην ανάπτυξη του τόπου, του επιμελητηριακού θεσμού.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σταθερά συνεργάζεται με το θεσμό του Επιμελητηρίου σε όλη την Πελοπόννησο, διότι πιστεύει ακράδαντα στη συνεργασία των θεσμών και στο σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων στην ανασυγκρότηση της επιχειρηματικότητας σε τοπικό και Περιφερειακό επίπεδο .Οι καινοτόμες πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, σχετικά με την εξωστρέφεια του τουρισμού μας, των αγροτικών μας προϊόντων και τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε”.