Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 10:30

ΔΕΥΑΚ, ΚΤΕΛ και συνεργεία Δήμου επισκέφθηκε ο Β. Κοσμόπουλος

Διαδοχικές επισκέψεις σε ΔΕΥΑΚ, συνεργεία του Δήμου και υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας πραγματοποίησε χθες, Μ. Τετάρτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, «Καλαμάτα μπροστά»...

Στις επαφές που είχαν οι υποψήφιοι αιρετοί με τις διοικήσεις αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε κλάδος, καθώς και ευχές για το Πάσχα.  Ειδικότερα, κατά την συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθυντή της ΔΕΥΑΚ, συζήτησαν τις προοπτικές εξέλιξης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση.
Κατά την επίσκεψη στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, τονίσθηκε η ιδιαίτερη σημασία του για τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό του κυκλοφοριακού και του συγκοινωνιακού, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες του Δήμου, άμεσα και άνετα. Από πλευράς της Διοίκησης, ετέθησαν τα προβλήματα που τους απασχολούν και για τα οποία ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου. 
Στην επίσκεψη στα συνεργεία, δόθηκε η ευκαιρία να εκφρασθεί η άποψη του συνδυασμού «Καλαμάτα Μπροστά», ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο θα έχουν σημαντικό ρόλο στην «επόμενη μέρα», καθώς, θα κληθούν να κάνουν πράξη το όραμα για καλύτερο Δήμο. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούνται «ουσιαστικής βαρύτητας συνεργάτες».