Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 10:36

«Πολίτες β΄κατηγορίας» αισθάνονται οι κάτοικοι της Δυτ. Παραλίας

«Πολίτες β΄κατηγορίας» αισθάνονται οι κάτοικοι της Δυτ. Παραλίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Β. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ
Επίσκεψη στη Δυτική Παραλία πραγματοποίησε την Τρίτη ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, «Καλαμάτα Μπροστά»...

Στη συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της περιοχής, του  τόνισαν ότι αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας, σε σχέση με την ανατολική παραλία. Προβλήματα αναφέρθηκαν για τον πολεοδομικό σχεδιασμό, τον βιολογικό καθαρισμό, την ΜΟΛΑΚ, την απαξίωση του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, την εικόνα των δρόμων.
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε την σταθερή θέση του για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο για την ανάπτυξη της περιοχής, διαπιστώνοντας όντως  μεγάλη διαφορά από την ανατολική πλευρά της παραλίας. Ο ίδιος χαρακτήρισε θετικό ότι γίνονται κινήσεις με ιδιωτική πρωτοβουλία, στην κατεύθυνση της δημιουργίας μονάδων που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκεψιμότητα. Χαρακτήρισε, επίσης, σημαντική κίνηση την παραχώρηση στον δήμο των 45 στρεμμάτων, τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο κ. Κοσμόπουλος είχε συνάντηση με τον Σύλλογο Αρτοποιών.