Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 15:07

Ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα Δύναμη” για τους συμβολισμούς του περιπτέρου της Ελένης Αλειφέρη

Ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα Δύναμη” για τους συμβολισμούς του περιπτέρου της Ελένης Αλειφέρη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Τους συμβολισμούς που αποτυπώνονται στο προεκλογικό περίπτερο της υποψήφιας δημάρχου Καλαμάτας, Ελένης Αλειφέρη, περιγράφει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα Δύναμη”...

“Ολοκληρώθηκε σήμερα η τοποθέτηση του εκλογικού μας περιπτέρου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας.

Ήταν μια ιδέα της σχεδιαστικής ομάδας του Συνδυασμού που συμβολικά προσπαθεί να δώσει αυτό που μας αντιπροσωπεύει: τη διαφάνεια!

Το λευκό χρώμα συμβολίζει την καθαριότητα που πρέπει να έχει όλος ο Δήμος αλλά και τις ανιδιοτελείς προθέσεις του Συνδυασμού μας στην διαχείριση του Δήμου Καλαμάτας.

Τα ανοίγματα στις τρεις πλευρές συμβολίζουν την διάθεσή μας για διάλογο και συνεργασία με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να γίνει ο Δήμος Πρωτεύουσα Δύναμη.

Το παράθυρο στους νέους είναι αυτό που πραγματικά πιστεύουμε και θα το κάνουμε πράξη διότι δεν αντέχει η πατρίδα μας τη μετανάστευσή τους αλλά ούτε οι ίδιοι την έλλειψη ευκαιριών, αξιοκρατίας και διαφάνειας.  

Η φωτογραφία της υποψήφιας δημάρχου μας, Ελένης Αλειφέρη συμβολίζει την αυτοδιοικητική εμπειρία, την αξιοπιστία, την πίστη στις γυναίκες, την ισότητα, την ευαισθησία, τον πολιτισμό…   

Το περίπτερο, δειχνει επίσης τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις που θα υπάρχουν και για τον Δήμο στις επεκτάσεις του σχεδίου πόλης”.