Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 10:14

Στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει την Παρασκευή ο Β. Κοσμόπουλος

Από την επίσκεψη του Β. Κοσμόπουλου στην Ανθοκομική Έκθεση, στο πάρκο του ΟΣΕ, το Σάββατο. Από την επίσκεψη του Β. Κοσμόπουλου στην Ανθοκομική Έκθεση, στο πάρκο του ΟΣΕ, το Σάββατο.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Κορυφώνονται οι προεκλογικές εκδηλώσεις των υποψηφίων δημοτικών συνδυασμών εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής. Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 20:30, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά», με επικεφαλής τον Βασίλη Κοσμόπουλο...

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητάς του, ο υποψήφιος δήμαρχος,  Β. Κοσμόπουλος, επισκέφθηκε  το Σάββατο (18/05), την ανθοκομική έκθεση και την Κυριακή (19/05) τις κοινότητες του Ταϋγέτου, Πηγές, Αλαγονία και Αρτεμισία.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, στις σκέψεις του είναι «η αναβάθμιση της γιορτής των λουλουδιών και η αναβίωση των Ανθεστηρίων, που έχουν αφήσει ιστορία στην πόλη».

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ
Για τα συμπεράσματα από τις επαφές που είχε ο κ. Κοσμόπουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνόδευαν, με τους κατοίκους των χωριών του Ταϋγέτου, ο συνδυασμός  σημειώνει: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός και απογοήτευση από τους κατοίκους, για την συνεχιζόμενη απαξίωση της περιοχής και εκφράσθηκε η φωνή αγωνίας για το μέλλον της. Τα τελευταία προβλήματα στο οδικό δίκτυο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους κατοίκους και ήρθαν να προστεθούν στο άγος της Μαραθόλακκας, που είναι οικολογική βόμβα για το όμορφο βουνό».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ενημέρωσε ότι στις 18 προτεραιότητες που θα δρομολογηθούν το πρώτο τρίμηνο της δημαρχοντίας του, σημαντική θέση κατέχει το ξεκίνημα δράσεων για την ανάπτυξη και προβολή των κοινοτήτων του Ταϋγέτου. «Για να αντιστραφεί η σημερινή κατάσταση απαιτείται συσστράτευση όλων  όσων αγαπούν την περιοχή», καταλήγει ο συνδυασμός.