Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 15:31

Τυπικό μήνυμα, προς το παρόν, από τον Βασίλη Κοσμόπουλο

Τυπικό μήνυμα, προς το παρόν, από τον Βασίλη Κοσμόπουλο

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Το τυπικό μήνυμα των ευχαριστιών για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του κάνει ο Βασίλης Κοσμόπουλος, ο οποίος πέρασε στο δεύτερο γύρο των εκλογών για το Δήμο Καλαμάτας με αντίπαλο τον Θανάση Βασιλόπουλο. Ο Βασίλης Κοσμόπουλος ανέμενε να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση για να διατυπώσει τις ευχαριστίες του, ενώ έχει επιλέξει να μην απευθυνθεί ακόμη επίσημα σε συνυποψηφίους του ή στους ψηφοφόρους των συνδυασμών που δεν προκρίθηκαν στις επαναληπτικές εκλογές, για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του στο δεύτερο γύρο...

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Βασίλη Κοσμόπουλου έχει ως εξής: “Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του Δήμου Καλαμάτας, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα για την αναγέννηση του Δήμου μας.

Προσωπικά ευχαριστώ:

  •       τους ψηφοφόρους, που μας τίμησαν με την προτίμηση τους.
  •       τους πολίτες, που με θετική διάθεση άκουσαν τις προτάσεις μας και ξέρουν το σχέδιό μας για τον Δήμο.
  •       τους υποψηφίους, με τους οποίους δώσαμε μαζί αυτόν τον ωραίο αγώνα.
  •       τους φίλους, του συνδυασμού μας, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για την υποστήριξη του εκλογικού μας κέντρου.

Είμαι εδώ μπροστά σας και θέλω να υποσχεθώ στον καθένα και την καθεμία σας προσωπικά, ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας”.