Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 01:07

Συζήτησαν για την υποστήριξη και συνέχιση του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας

Τοποθέτηση Λέττας Πετρουλάκη Τοποθέτηση Λέττας Πετρουλάκη

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
Ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων της Καλαμάτας άλλοι αιρετοί και θεσμικοί παράγοντες στο κάλεσμα της Οργανωτικής, Καλλιτεχνικής και Εκπαιδευτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας και συμμετείχαν σε μια πρώτη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το πως αυτός ο σημαντικός θεσμός μπορεί να υποστηριχθεί ώστε να έχει συνέχεια…


Τοποθέτηση του Δημήτρη Σαρρή

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, “η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί, από την οργανωτική, καλλιτεχνική και εκπαιδευτική επιτροπή του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου, για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου με όλους τους θεσμικούς και πολιτικούς φορείς πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Δημαρχείο με επιτυχία. Συμμετείχαν εκπρόσωποι σχεδόν όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και παρατάξεων στους οποίους έγινε ένας σύντομος απολογισμός του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας από τη Λέττα Πετρουλάκη. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σαρρής εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Μεταφεστιβάλ Βιωματικής και Πολιτισμικής Εκπαίδευσης ανέλυσε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ και το σπουδαίο ρόλο που καλείται να παίξει στην εκπαίδευση και τέλος ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ενδιαφέρον από όλους για να δημιουργηθεί μία επιτροπή από έμπειρους πολίτες που θα βοηθήσει μελλοντικά στην ανάπτυξη και τη στήριξη αυτού του σημαντικού πολιτιστικού θεσμού στην Πόλη μας.

Δώσαμε ραντεβού λοιπόν το Σεπτέμβριο μετά τις εκλογές για να κάνουμε τη δεύτερη συνάντηση με συγκεκριμένες προτάσεις και προγραμμματικό σχέδιο. Ο πολιτισμός επιβάλλει τις συνεργασίες, τη συναίνεση και την ομοψυχία από όλους!”.