Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 10:42

Ακούει τα παράπονα η δημοτική αρχή αλλά αφήνει και το χρόνο για να δράσει

Ακούει τα παράπονα η δημοτική αρχή αλλά αφήνει και το χρόνο για να δράσει

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 
Υπό αξιολόγηση συνεχίζουν να είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ναυαρίνου, από τη δημοτική αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ενώ έχει ξεκινήσει και η συζήτηση με διαμαρτυρόμενους επιχειρηματίες της Παραλίας που τονίζουν ότι πλήττονται με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Πάντως η δημοτική αρχή φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει για την τροποποίηση ή και ακύρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και αφήνει το χρόνο να δράσει μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι, οπότε και θα συζητηθεί το θέμα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής…

Χθες το δήμαρχο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι επιχειρήσεων της Ναυαρίνου, όπως ξενοδόχοι, προκειμένου να κάνουν παράπονα και να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας επισημαίνεται: “Εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας και συγκεκριμένα σε τμήμα της Ναυαρίνου όπου τέθηκαν σε εφαρμογή τις προηγούμενες ημέρες προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Αλειφέρη.

Κατά τη συζήτηση, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σε σχέση με τα προσωρινά μέτρα που ελήφθησαν, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις ώστε να αρθούν τα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν εντοπίσει και καταγράψει.

Υπήρξε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, καθώς και δέσμευση του Δημάρχου για επαναξιολόγηση των μέτρων που είναι σε ισχύ”.