Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 19:57

Μείωση των δημοτικών τελών ζήτησε πάλι ο Θόδωρος Μπρεδήμας

Μείωση των δημοτικών τελών ζήτησε πάλι ο Θόδωρος Μπρεδήμας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ
Επιμένει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρος Μπρεδήμας, στην πρότασή του για τη μείωση των δημοτικών τελών και στην άποψη ότι υπάρχει τέτοια οικονομική δυνατότητα από το Δήμο. Ζήτησε να…

…συζητηθεί σύντομα το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή. Ο Θόδωρος Μπρεδήμας έβαλε το θέμα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στον πρόεδρό της, αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη.
Επιπλέον σημείωσε πως άκουσε το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, να σχολιάζει τις προτάσεις του για τη μείωση των δημοτικών τελών ως λαϊκίστικες και απάντησε ότι επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς.
Από την πλευρά του ο Παύλος Μπουζιάνης ανέφερε ότι η δημοτική αρχή αναλογίζεται το πόσο δύσκολα περνούν πολλοί δημότες και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους στηρίξει, πρόσθεσε όμως πως πρέπει να διασφαλιστεί και η βιωσιμότητα του Δήμου, διότι αν χρεωθεί ο Δήμος οι δημότες του είναι εκείνοι που θα αναγκαστούν να σηκώσουν τα βάρη.
Τέλος ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος επέμεινε ότι οι προτάσεις του Θόδωρου Μπρεδήμα για τη μείωση των δημοτικών τελών είναι λαϊκίστικες και τον κάλεσε να πει συγκεκριμένα τι ζητάει.
Στ.Μ.