Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 14:28

Η εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία - Ομόφωνα γραμματέας ο Γιάννης Νικολακόπουλος

Ο Γιάννης Νικολακόπουλος, όπως αναμενόταν, είναι ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Η συγκρότηση της κομματικής οργάνωσης έγινε σε συνεδρίαση στην οποία παραβρέθηκαν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργος Κατσούλης και Γιάννης Πάζιος. 

Κατά τη συνεδρίαση ομόφωνα αποφασίστηκε γραμματέας της οργάνωσης να είναι ο Γιάννης Νικολακόπουλος και αναπληρωτής γραμματέας ο Μάριος Χατζηαθανασίου. 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και ΜΜΕ ανέλαβε η Μαρία Μαζαράκη, υπεύθυνος οργανωτικού ο Σταύρος Μουκας και μέλη οι: Ευγενία Χριστοπούλου, Δήμητρα Μπουκαρα, Περικλής Κορομηλάς, Παναγιώτης Καρύγιαννης, Αντώνης Τσώνης,  Μαρία-Δήμητρα Μπακούρου, Γιώργος Λιγγρης, Παναγιώτα-Γεωργία (Νάγια) Βεργοπούλου και Παναγιώτης Τσελέκης.

Σε γραπτή του δήλωση ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑ, Γιάννης Νικολακόπουλος, σημειώνει: “Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους που με τίμησαν με τη θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Ανανέωσης, της Πολιτικής Αυτονομίας και της Ενότητας. Να αποτελέσουμε την προοδευτική φωνή για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Μεσσηνία. Και να συμβάλλουμε στην Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Χώρας.