Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 21:31

Δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων Καλαμάτας στην τηλεόραση ζητά ο Παναγιώτης Χειλάς

Δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων Καλαμάτας στην τηλεόραση ζητά ο Παναγιώτης Χειλάς

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ”

Σε δημόσιο διάλογο στον τηλεοπτικό σταθμό “Μεσόγειος”, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις εννιά το βράδυ, καλεί τους συνυποψηφίους του για το Δήμο Καλαμάτας, ο υποψήφιος δήμαρχος, Παναγιώτης Χειλάς, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Δυναμική”. “Σας καλώ να μην κρύβεστε από τη δημοκρατία, και να δώσετε σε όλες και όλους την ευκαιρία να σας ακούσουν και να μάθουν περισσότερα για τις προτάσεις και τις ιδέες σας για το Δήμο μας”, σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Χειλάς, απευθυνόμενος στους συνυποψηφίους του Θανάση Βασιλόπουλο, Βασίλη Τζαμουράνη και Δημήτρη Οικονομάκο...

 

Η πρόσκληση του Παναγιώτη Χειλά για δημόσιο διάλογο στην τηλεόραση έχει ως εξής: “Αγαπητοί συνυποψήφιοι Δημάρχοι Καλαμάτας, κ. Βασιλόπουλε, κ. Τζαμουράνη και κ. Οικονομάκο, σας καλώ σε έναν δημόσιο ανοιχτό διάλογο την Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 στις 21:00 στον τηλεοπτικό σταθμό Μεσόγειος-TV. Θα ήθελα να αναδείξουμε τη σημασία της διαφάνειας και της δημόσιας συζήτησης για την Καλαμάτα και τους συμπολίτες μας.

Σε αυτόν τον δημόσιο διάλογο, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε καίρια ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας και να ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις σας για τη μελλοντική της ανάπτυξη.

Η πληροφόρηση των συμπολιτών μας είναι σημαντική και αυτός ο δημόσιος διάλογος θα μας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε απευθείας τις θέσεις μας στους πολίτες της Καλαμάτας και να δείξουμε ότι σας νοιάζει η γνώμη τους.

Σας προσκαλώ θερμά να συμμετάσχετε σε αυτόν τον δημόσιο διάλογο, σας καλώ να μην κρύβεστε από τη δημοκρατία, και να δώσετε σε όλες και όλους την ευκαιρία να σας ακούσουν και να μάθουν περισσότερα για τις προτάσεις και τις ιδέες σας για το Δήμο μας”.