Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 09:46

Κουνταλίνι Γιόγκα στο Αγρόκτημα Φοίφα

Κουνταλίνι Γιόγκα στο Αγρόκτημα Φοίφα

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 

Διήμερο σεμινάριο Κουνταλίνι Γιόγκα, εστιασμένο στην αναπνοή, θα πραγματοποιηθεί στο Αγρόκτημα Φοίφα το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου, με εισηγήτρια την πιστοποιημένη Φρόσω Ματσούκα Seva Simran K.

 

Όπως σημειώνει το Αγρόκτημα Φοίφα, “έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει ένα αναζωογονητικό 2ημερο σεμινάριο εστιασμένο στην Αναπνοή και σε όλα όσα φέρνει αυτή στην Ζωή.

Με αυτό τον τρόπο "ανοίγει την αγκαλιά του στην διοργάνωση εργαστηρίων  και σεμιναρίων στοχευμένων στην προσωπική ανάπτυξη και ευεξία.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ζούμε χάρη στην αναπνοή, είμαστε αποτέλεσμα της αναπνοής. Κάθε τι που αντιλαμβανόμαστε και πραγματοποιούμε, γίνεται μέσω της αναπνοής. Τη στιγμή που ερχόμαστε σε επαφή με την αναπνοή μας, το Σύμπαν ρέει με αφθονία μέσα μας.

Όταν βρισκόμαστε σε ένα κήπο, σε ένα κτήμα, σε ένα δάσος, η αναπνοή μας συντονίζεται με την αναπνοή της φύσης. Στο πολύχρωμο δάσος του αγροκτήματος, θα εξερευνήσουμε μαζί διάφορους τρόπους αναπνοής και, μέσα από τις Τεχνικές της Κουνταλίνι Γιόγκα, θα ανακαλύψουμε έναν καινούργιο δρόμο, έναν καινούργιο τρόπο!

Τι είναι η Κουνταλίνι Γιόγκα

Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι μια επιστήμη που απευθύνεται σε όλους και γίνεται παντού. Στο πάτωμα, σε καρέκλα, στο λεωφορείο, περπατώντας στο δρόμο. Λειτουργεί άμεσα και ταυτόχρονα στο σώμα, στο νου και στην ψυχή. Χρησιμοποιεί σετ ασκήσεων, αναπνοές, θέσεις χεριών και ματιών, κλειδώματα του σώματος, ήχους, διαλογισμούς και οραματισμούς. Αποκαλείται και «γιόγκα της καθημερινότητας», ακριβώς γιατί απευθύνεται στον καθημερινό άνθρωπο και είναι ένα ισχυρό βιωματικό σύστημα αυτο-μετασχηματισμού και προσωπικής ανάπτυξης.

Ποιος θα είναι ο οδηγός μας;

Εισηγήτρια του Σεμινάριου θα είναι Φρόσω Ματσούκα Seva Simran K.

Η Φρόσω Ματσούκα Seva Simran K. γεννήθηκε στην Αθήνα.

Φοίτησε στην «Ακαδημία αρχαίας ελληνικής και παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής» και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πάνω σε διάφορες εναλλακτικές-συμπληρωματικές θεραπευτικές μεθόδους (NLP, EFT, Συστημική αναπαράσταση, μασάζ, σιάτσου, ανθοϊάματα, creative healing).

Από το 1995 ασχολείται με το Reiki (2nd degree), τη ρεφλεξολογία και την αρωματοθεραπεία. Ενώ από το 2009 ξεκινήσε την εκπαίδευσή της στην  Kundalini Yoga,  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με δασκάλους από όλο τον κόσμο. Σήμερα, πιστοποιημένη από τον παγκόσμιο οργανισμό KRI (Kundalini Research Institute), διδάσκει kundalini yoga και η επιθυμία της είναι να μοιραστεί αυτό το δώρο με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Φορέστε άνετα ρούχα, ελάτε με το στρωματάκι σας και ένα μπουκάλι νερό. Θα υπάρχουν και καρέκλες για όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να καθίσουν στο πάτωμα.

Πότε: Σάββατο 22 Ιουνίου και Κυριακή 23 Ιουνίου, από 19.00 έως 21.00

Πού: Re: Think/ Αγρόκτημα Φοίφα, Ηρώων Πολυτεχνείου, Καλαμάτα

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε

Αγρόκτημα Φοίφα: 2721022505//

Φρόσω Ματσούκα τηλ.6944788217”.