Ο πρόεδρος της Φάρις σημείωσε ότι τα ηχοπετάσματα θα αποκόπτουν και την οπτική επαφή με το δρόμο έξω από το Ανοιχτό Θέατρο, ενώ σημείωσε ότι είναι όμοια με αυτά που έχουν τοποθετηθεί στο Κολοσσαίο της Ρώμης! Πάντως έγιναν σχόλια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φάρις ότι ο προσανατολισμός του Ανοιχτού Θεάτρου δεν είναι σωστός.
Ο Τάσος Πολυχρονόπουλος έθεσε το ζήτημα και με τις εταιρίες που μισθώνουν το ανοιχτό θέατρο αλλά στα εισιτήρια που κόβουν δεν τηρούν την αρίθμηση των θέσεων, παρότι η Φάρις πριν ξεκινήσει η σεζόν προέβη σε δαπάνη για να γίνει η αρίθμηση αυτή. Όπως τόνισε, είναι απαράδεκτο να πηγαίνουν κάποιοι θεατές νωρίς πριν ξεκινήσει μια παράσταση και να πιάσουν για τους φίλους τους πολλές θέσεις μέχρι να έρθουν, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση με την παράσταση που είχε υπεράριθμο κοινό.
Ο πρόεδρος της Φάρις Σωτήρης Κριτσωτάκης απάντησε ότι η τήρηση της αρίθμησης θα είναι ένας από τους όρους στο νέο συμφωνητικό που θα αποφασίσει η Φάρις και θα αφορά την επόμενη σεζόν, καθώς για τη φετινή περίοδο οι συμφωνίες μίσθωσης έχουν ήδη υπογραφεί.
Τέλος ο Τάσος Πολυχρονόπουλος ανέφερε ότι τα 1.500 ευρώ την ημέρα, που είναι η τιμή παραχώρησης του Ανοιχτού Θεάτρου από τη Φάρις, είναι λίγα. Ότι είναι λίγα τόνισε και ο Γιώργος Σωφρονάς, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, σε σχέση με τις δαπάνες της Φάρις για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση.
Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης από την πλευρά του δεν διαφώνησε, άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει αναπροσαρμογή του μισθώματος, επισήμανε όμως ότι η τιμή των 1.500 ευρώ καθορίστηκε με γνώμονα το αντίστοιχο μίσθωμα που ισχύει σε ανάλογες εγκαταστάσεις σε γειτονικούς νομούς.
Στ.Μ.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004