Παρόντες στην επίσκεψη του υπουργού στον δήμαρχο ήταν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Λαμπρόπουλος, οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός.
Ο υπουργός αναφέρθηκε ακόμη στα τρία νέα σχολεία της Καλαμάτας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανακαινίσεων σχολικών κτιρίων “Μαριέττα Γιαννάκου”. Είναι τα ΕΠΑΛ της Παραλίας, το 6ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο, τα οποία ο υπουργός επισκέφθηκε, όπως επίσης επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας στον Μελιγαλά και το ΕΠΑΛ της Κυπαρισσίας, σχολεία που επίσης μπήκαν στο πρόγραμμα.
Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, υπογράμμισε την άριστη συνεργασία του Δήμου Καλαμάτας με τον υπουργό Χρίστο Δήμα αλλά και με τις κτιριακές υποδομές, ενώ για χαρακτήρισε “γενναιόδωρη” τη χρηματοδότηση για τις ανακαινίσεις στα σχολεία της Καλαμάτας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”.
Στ.Μ.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004