Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 20:37

Μια Καλαματιανή στη συνεδρίαση του αυριανού Eurogroup

Μια Καλαματιανή στη συνεδρίαση του αυριανού Eurogroup

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΜΒΥΣΙΔΗ
Δικαιολογημένα είναι υπερήφανος αυτές τις ημέρες ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Γιάννης Καμβυσίδης. Η κόρη του, Χριστίνα, αύριο θα συνοδεύσει τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με άλλους επιστήμονες της δημόσιας διοίκησης της χώρας, στη συνεδρίαση του Eurogroup για την εκταμίευση των δόσεων του δανείου…

Η Χριστίνα Καμβυσίδη είναι στέλεχος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, με θητεία άσκησης και στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο υπερήφανος πατέρας δικαιολογημένα συγκινείται όταν βλέπει και μαθαίνει ότι η κόρη του, με την υψηλή της κατάρτιση και τη μεγάλη προσπάθεια, γίνεται τόσο σημαντική για τη δημόσια διοίκηση της χώρας ώστε να χρειάζεται ο υπουργός τις υπηρεσίες της σε μια τόσο σημαντική για την Ελλάδα συνεδρίαση του Eurogroup.
Σημειώνεται ότι Ελλάδα προσδοκά από το Eurogroup, που θα συνεδριάσει στο Ζάππειο Μέγαρο, απόφαση εκταμίευσης δόσης «γίγαντα» μέσα στον Απρίλιο, ώστε να καταβληθεί και το λεγόμενο «κοινωνικό μέρισμα» των 527 εκατ. ευρώ.
Στ.Μ.