Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 18:42

Ο Γ. Μπουλούκος υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 
Με μια μετεγγραφή-έκπληξη συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Μεσσηνία. Υποψήφιος βουλευτής με το κίνημα θα είναι και ο…

 

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 
Με μια μετεγγραφή-έκπληξη συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Μεσσηνία. Υποψήφιος βουλευτής με το κίνημα θα είναι και ο… 

…Γιώργος Μπουλούκος, δικηγόρος στην Αθήνα, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος στο παρελθόν ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ήταν και Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι επίσης η Κωνσταντίνα Πουντέα, δικηγόρος και εκείνη.
Όπως πρώτη έγραψε η “KalamataJournal”, οι υπόλοιποι πέντε υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι οι Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, ταξιδιωτικός πράκτορας στην Καλαμάτα, Αικατερίνη Αργυροπούλου, νοσηλεύτρια η οποία προέρχεται από το ΛΑΟΣ, όπου ήταν στέλεχος της νεολαίας, η Λίνα (Ευαγγελία) Παπαβασιλείου, άνεργη σήμερα πρώην δημοσιογράφος, ο Κώστας Σπυρόπουλος, πρώην δήμαρχος Μεσσήνης και ο Δημήτρης Μπαρμπετσέας, αγρότης και ελεύθερος επαγγελματίας.
Σημειώνεται ότι είτε είχαν προταθεί είτε είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για μία από τις θέσεις του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Μεσσηνία περίπου 15 πρόσωπα ακόμη, γεγονός που ενδεχομένως δείχνει ότι η συσπείρωση και η δυναμική του κινήματος είναι διαφορετική από αυτές που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις.
Στ.Μ.