Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 15:55

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πέτρο Κωνσταντινέα

Ο Σπύρος Μωρακέας και ο Θανάσης Πετράκος είναι υποψήφιοι βουλευτές. Διακρίνεται και ο Βασίλης Τσουλάκος Ο Σπύρος Μωρακέας και ο Θανάσης Πετράκος είναι υποψήφιοι βουλευτές. Διακρίνεται και ο Βασίλης Τσουλάκος

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 
Με τον Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με κομματικά στελέχη, όπως και με πρόσωπο που προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς, συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μεσσηνία…

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 
Με τον Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με κομματικά στελέχη, όπως και με πρόσωπο που προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς, συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μεσσηνία.

Υποψήφιοι βουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου Παναγιώτα Κοζομπόλη, ο πρώην δήμαρχος Πεταλιδίου Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Μεσσηνίας και πρώην διεθνής διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, η Ιωάννα Μαραβελή από την Τριφυλία, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Μωρακέας, ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος και η Έλενα Ψαρρέα, που ήταν υποψήφια και το 2012 και πλαισιώνει την Διεθνιστική Εργατική Αριστερά.
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας θεωρείται πρόσωπο που μπορεί να πάρει ψήφους από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πρόκειται για άνθρωπο ιδιαίτερα γνωστό και του λαϊκού χώρου. Ο Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς, είχε εκλεγεί δήμαρχος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά διαχώρισε αμέσως τη θέση του όταν επιβλήθηκαν οι μνημονιακές πολιτικές.