Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 19:58

«Η ψήφος στη Ν.Δ. είναι χαμένη ψήφος» λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δημήτρης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μπαρμπετσέας, Κατερίνα Αργυροπούλου, Γιάννης Μοίρας, Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, Λίνα Παπαβασιλείου και Θεόδωρος Σαμπαζιώτης Δημήτρης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μπαρμπετσέας, Κατερίνα Αργυροπούλου, Γιάννης Μοίρας, Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, Λίνα Παπαβασιλείου και Θεόδωρος Σαμπαζιώτης

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ 

Βέβαιος όχι μόνο για την είσοδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή αλλά και για τη λήψη ισχυρής εντολής από τους ψηφοφόρους, δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος, Γιάννης Μοίρας, που περιοδεύει από το απόγευμα στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη…

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ 
Βέβαιος όχι μόνο για την είσοδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή αλλά και για τη λήψη ισχυρής εντολής από τους ψηφοφόρους, δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος, Γιάννης Μοίρας, που περιοδεύει από το απόγευμα στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη…

Ο Γιάννης Μοίρας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο εκλογικό κέντρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου, δήλωσε επίσης βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές με πολύ μεγάλη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, πιθανόν με διπλό αριθμό στο ποσοστό. Υπογράμμισε όμως ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά τις εκλογές θα έχουν ρόλο θεματοφύλακα, εγγυητή και ρυθμιστή ώστε να γίνει η έξοδος από το μνημόνιο, από τις δανειακές συμβάσεις που περιλαμβάνουν τοκογλυφικούς όρους αλλά και για να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνουν εκπτώσεις στα εθνικά θέματα, στο ρόλο της Εκκλησίας σε σχέση με το κράτος,  στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.
Ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων απευθύνθηκε και στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «η ψήφος στη Ν.Δ. είναι μια χαμένη ψήφος». Όπως εξήγησε, το κόμμα στο οποίο ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή, του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Έβερτ αλλά ένα «πολιτικό μόρφωμα», ένα «εξάμβλωμα» το οποίο έχει ενσωματώσει τάσεις από την πάλαι ποτέ ΕΠΕΝ. Πρόσθεσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έκανε πρώτη φορά κακό στη Νέα Δημοκρατία επί Κώστα Μητσοτάκη, δεύτερη φορά όταν πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωστή Στεφανόπουλο και τρίτη φορά τώρα,  που έχει απαξιώσει το κόμμα φέρνοντας τους Βορίδηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Πλεύρηδες, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον ο Γιάννης Μοίρας ήταν το ίδιο αιχμηρός για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι οποίοι σχολίασε ότι είναι «τα πολιτικά συνεταιράκια» του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Γιάννης Μοίρας πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ήταν αδύνατο να κάνει διαπραγμάτευση στην Ευρώπη για τη χώρα, διότι πολλά στελέχη τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται στο καρνέ του Χριστοφοράκου της Ζήμενς, τον οποίο φιλοξενεί η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία κατά συνέπεια έχει αυτά τα δύο κόμματα στο χέρι. Μίλησε λοιπόν για «yes-men» και για «καρποζοεισπράκτορες».
Ο Γιάννης Μοίρας μίλησε με στελέχη και φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ είχε συνεργασία και με τους υποψήφιους βουλευτές, Κατερίνα Αργυροπούλου, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μπαρμπετσέας, Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, Ευαγγελία-Λίνα Παπαβασιλείου, Θεόδωρος Σαμπαζιώτης.
Στ.Μ.