Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 20:44

Καλάμια, άμμος και άλλα υλικά στο δρόμο της Δυτικής Παραλίας

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ 
Καλάμια, άμμο και άλλα υλικά ξέβρασε η θάλασσα στο δρόμο της Δυτικής Παραλίας, στην περιοχή της πίστας καρτ…

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ 
Καλάμια, άμμο και άλλα υλικά ξέβρασε η θάλασσα στο δρόμο της Δυτικής Παραλίας, στην περιοχή της πίστας καρτ…

Ο δρόμος καθαρίστηκε από συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας.
Το Σάββατο θα πνέουν ασθενείς άνεμοι. Σύμφωνα με την πρόγνωση του ερασιτέχνη αλλά πάντα έγκυρου μετεωρολόγου, Κώστα Μενούνου, η πρόγνωση για το Σάββατο έχει ως εξής: «Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν κυρίως αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια μικρά ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή κατά διαστήματα. Τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει μεγαλύτερα ανοίγματα, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου. Τις βραδινές ώρες αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Δ-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.
Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης σε μικρές ποσότητες, ενώ υπάρχει πιθανότητα να πέσουν και κάποιες λασποψιχάλες».