Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 00:00

Ενίσχυση της ΕΡΑ Καλαμάτας ζήτησε ο Πετράκος από τον Τσακνή

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ 
Την ενίσχυση και αναβάθμιση της ΕΡΑ Καλαμάτας, ζήτησε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, τον οποίο επισκέφθηκε σήμερα, για να του ευχηθεί και για την επαναλειτουργία της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης…

Όπως σημειώνει το πολιτικό γραφείο του Θανάση Πετράκου, «τη συμβολική ημέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ (11-06-2015) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του  ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Πετράκος επισκέφθηκε στο ραδιομέγαρο τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Δ.Τσακνή, προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία  στο δύσκολο εγχείρημα που αναλαμβάνει.
Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες, η νέα διοίκηση καλείται να αποκαταστήσει το χαμένο κύρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, την διαλυτική κατάσταση που άφησε στον οργανισμό η εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής και το δίχρονο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Ο κ. Πετράκος τόνισε ότι είναι καθήκον της νέας ΕΡΤ να σταθεί απέναντι στην παραπληροφόρηση και της σκοπιμότητες των ιδιωτικών  ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και να αποκαταστήσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης  που είχε η  ΕΡΤ με τους πολίτες, έτσι ώστε να την ακούει και να την βλέπει η πλειοψηφία των Ελλήνων.
Επίσης τόνισε τη σπουδαιότητα των περιφερειακών σταθμών και ιδιαίτερα της ΕΡΑ Καλαμάτας που με την πρωτοπόρα στάση και τους αγώνες των εργαζομένων της τα δυο χρόνια «του μαύρου»  της ΕΡΤ  στάθηκαν όρθιοι. Αυτό επιβάλλει την περαιτέρω ενίσχυση  και αναβάθμιση της ΕΡΑ Καλαμάτας η οποία θα  βοηθήσει  αποτελεσματικά την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών».