Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 20:46

Παρατηρητήριο τιμών στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Παρατηρητήριο τιμών στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ 
Σε φάση υλοποίησης μπαίνει η εξαγγελία για τη λειτουργία παρατηρητηρίου τιμών στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Σήμερα υπογράφτηκε η σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού, ενώ το παρατηρητήριο θα είναι σε λειτουργία μέσα στους επόμενους δύο μήνες…

Σε πρώτη φάση σε δύο μεγάλες τηλεοράσεις εξωτερικού χώρου θα παρουσιάζονται οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται κάθε Σάββατο και Τετάρτη, στη λαϊκή της Κεντρικής Αγοράς. Με το παρατηρητήριο αυτό οι καταναλωτές θα ενημερώνονται τόσο για τα προσφερόμενα προϊόντα κυρίως όμως για τις τιμές τους, ενώ και οι ίδιοι οι παραγωγοί θα αναγκαστούν να προσαρμόσουν τις τιμές τους στις ανάγκες του ανταγωνισμού.
Το έργο ανατέθηκε στην εταιρία Microshop ΕΠΕ, από την Αθήνα, με εκπρόσωπο τον Κωνσταντίνο Ζάννη και από τον πρόεδρο της Κεντρικής Αγοράς, δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Αδαμόπουλο.
Το ύψος της σύμβασης είναι 9.310 ευρώ.
Σύμφωνα με τη σύμβαση, «το προς εγκατάσταση σύστημα περιλαμβάνει δύο Συστήματα Ψηφιακής Σήμανσης (ειδικές επίπεδες τηλεοράσεις TFT 42 ιντσών με προδιαγραφές εξωτερικού χώρου), δύο tablets καθώς επίσης και το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό-εξοπλισμό και λογισμικό.
Το σύστημα έχει δυνατότητες επέκτασης με την προσθήκη επιπλέον ειδικών τηλεοράσεων Ψηφιακής Σήμανσης με τις αντίστοιχες προδιαγραφές για προβολή διαδικτυακού περιεχομένου».
Στ.Μ.