Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 10:15

Συστράτευση με τη Ν.Δ. υπέρ του "ναι" ζητάει το κόμμα από τον Παναγιώτη Νίκα

ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, να μπει στον αγώνα που δίνει η Νέα Δημοκρατία υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα, κάλεσε χθες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ., Περικλής Μαντάς, που χειροκροτήθηκε μάλιστα θερμά για το κάλεσμά του αυτό, κατά την εκδήλωση που πραγματοποίησε το κόμμα στο ξενοδοχείο «REX» με κύριο ομιλητή τον βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα…
Ο Περικλής Μαντάς εξέφρασε τη λύπη του για την απουσία του δημάρχου του Καλαμάτας από την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρ’ ότι, όπως σημείωσε, γνωρίζει ότι ο Παναγιώτης Νίκα είναι υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα. Είπε ότι αυτά που χωρίζουν το δήμαρχο Καλαμάτας από τη Νέα Δημοκρατία «είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που μας ενώνουν», ενώ πρόσθεσε ότι ο δήμαρχος καλείται να συστρατευθεί σε μια μάχη που αφορά την ίδια τη χώρα και το μέλλον της και όχι το ποιος είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ ή αρχηγός του κόμματος.
Κλείνοντας αυτό το κάλεσμα ο Περικλής Μαντάς ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Νίκας έχει προσφέρει πολλά στη Νέα Δημοκρατίας όμως και εκείνη του έχει προσφέρει.
Από δημάρχους στην εκδήλωση της Ν.Δ. παρέστησαν οι δήμαρχοι Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Στ.Μ.