Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 12:49

Εκπρόσωποι φορέων και πρόσωπα της Καλαμάτας υπέρ του "όχι"

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 
«Ψηφίζουμε όχι! Αντιστεκόμαστε στην αδιέξοδη λιτότητα», λένε εκπρόσωποι φορέων της Καλαμάτας, οι οποίοι το μεσημέρι θα παραστούν σε εκδήλωση στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, στην οποία καλούν πολίτες και φορείς, προκειμένου «να υπογράψουμε μαζί τη στήριξη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου».

Μεταξύ των προσώπων που στηρίζουν την κίνηση είναι οι Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος τ. δήμαρχος Πεταλιδίου, Δήμητρα Λυμπεροπούλου Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Οικολογική», Μανώλης Μάκαρης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καλαμάτας, επικεφαλής της παράταξης  «Ανοικτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες», Μιχάλης Μιχαήλ πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Παναγιώτης Μπασάκος τ. Δήμαρχος Αβίας, Σταμάτης Μπεχράκης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Πατσαρίνος Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», Σπύρος Σαρδέλης πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας, Γιώργος Σκαλαίος τ. Δήμαρχος Θουρίας, Χρήστος Σταματόπουλος Δικηγόρος, Κωνσταντίνος Σφαλτός Οδοντίατρος Κυπαρισσία.
Σε σχετικό κείμενο τονίζονται τα εξής:
«Απευθυνόμαστε σε εσάς και σε όλους που ψηφίζουμε:
ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των θεσμών
ΟΧΙ σε όσους θέλουν να υποδουλώσουν την χώρας μας μόνιμα στο χρέος 
ΟΧΙ στην τρομοκρατία, το οργανωμένο ψέμα, το κλείσιμο των Τραπεζών
Εμείς που η αρχή μας πάντα ήταν και παραμένει η πίστη στη Δημοκρατία, στην Ευρώπη των λαών και στον Αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη σας καλούμε να προχωρήσουμε σε συγκρότηση επιτροπής στήριξης του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ενεργά και δυναμικά.
Την Κυριακή ψηφίζοντας ΟΧΙ έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι το δίκιο μπορεί να κερδίσει. Έχουμε την ιστορική ευκαιρία να στείλουμε στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο, μήνυμα ελπίδας και αξιοπρέπειας.
Θα τα καταφέρουμε! Για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου ψηφίζουμε ΟΧΙ για αξιοπρέπεια στην ζωή, απέναντι στους εκβιασμούς και στο άδικο.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ! ANΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ  ΛΙΤΟΤΗΤΑ!».