Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 17:30

Δύο οι συγκεντρώσεις απόψε στην Καλαμάτα κατά του νέου μνημονίου

Δύο οι συγκεντρώσεις απόψε στην Καλαμάτα κατά του νέου μνημονίου

ΠΑΜΕ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
Στις οκτώ το βράδυ, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά του νέου μνημονίου. Λίγο νωρίτερα, στις 7:30, διοργανώνει συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία, η Ανοιχτή Συνέλευση Καλαμάτας…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό κείμενο της, η «Ανοιχτή Συνέλευση απευθύνει κάλεσμα σε όλο το λαό, σε όλους όσους ψήφισαν το μεγαλειώδες ΟΧΙ στα μνημόνια, σε όσους βρεθήκαμε μαζί στους δρόμους του αγώνα τα τελευταία χρόνια αντιπαλεύοντας τις μνημονιακές πολιτικές, στους μαζικούς αλλά και τους πολιτικούς φορείς. Σκοπός αυτού του καλέσματος είναι η άμεση συγκρότηση ενός ευρύτερου μετώπου ώστε να μην περάσει το τρίτο θανατηφόρο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο, που θα είναι η οριστική ταφόπλακα των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων αλλά και το εργαλείο παράδοσης του εθνικού πλούτου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στην ΤΡΟΪΚΑ  (δανειστές) Ε.Ε. - ΕΚΤ - ΔΝΤ.
Καλούμε όσους θέλουν να συμβάλλουν σε ένα τέτοιο μέτωπο να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νέο μνημόνιο την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 στις 7:30μμ στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας και στο συντονισμό - προγραμματισμό της δράσης μας από δω και πέρα».