Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 18:13

Έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για την 3η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Έχει ξεκινήσει από το Δήμο Καλαμάτας η προετοιμασία της Λευκής Νύχτας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου, για τρίτη συνεχή χρονιά, με πολλές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης και με μεγάλες εκπτώσεις από τα καταστήματα. Ο Δήμος καλεί τους επαγγελματίες που διοργανώνουν δικές τους εκδηλώσεις να ενημερώσουν σχετικά μέχρι την Πέμπτη ώστε να τις εντάξει και αυτές στο πρόγραμμα που ετοιμάζει…

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, «στην τελική ευθεία για την προετοιμασία της μεγαλύτερης γιορτής του εμπορίου στην Καλαμάτα, που συνδυάζεται με πολιτιστικές εκδηλώσεις, βρίσκεται η οργανωτική επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας για την 3η Λευκή Νύχτα. Η Λευκή Νύχτα θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου 2015, ημέρα Σάββατο, από τις 20.00 μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής.
Οι εκδηλώσεις που ετοιμάζονται – και για τη φετινή χρονιά - είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας.
Παρακαλούνται όλοι όσοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κάποιο καλλιτεχνικό δρώμενο, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας, έμποροι, καταστηματάρχες ή ιδιώτες, να ενημερώσουν μέχρι την Πέμπτη 13 Αυγούστου, ώρα 15.30, το αρμόδιο γραφείο του Δήμου στο τηλέφωνο 27210 63451. Σκοπός είναι να ενσωματωθούν τα κατά τόπους δρώμενα στο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων, για τον καλύτερο συντονισμό αλλά και για την πληρέστερη ενημέρωση δημοτών και επισκεπτών που θα βρίσκονται στην Καλαμάτα, ώστε να επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις της Λευκής Νύχτας».