Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 15:49

Στην Κορώνη μιλάει το Σάββατο ο Θανάσης Πετράκος

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 
Προεκλογική ομιλία στην Κορώνη, τον τόπο καταγωγής του, θα κάνει το Σάββατο, στις οκτώ το βράδυ, ο επικεφαλής του  ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας στη Μεσσηνία, Θανάσης Πετράκος. Θα μιλήσει επίσης ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Σιψάς, που κατάγεται από τη Φοινικούντα. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των περιοδειών των…

…υποψηφίων της Λαϊκής Ενότητας για το επόμενο διήμερο, αυτό έχει ως εξής:
Το Σάββατο το πρωί οι Θανάσης Πετράκος, Δημήτρης Σιψάς, Λεωνίδας Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Τατούλης θα περιοδεύσουν στους Γαργαλιάνους. Την ίδια ώρα οι Έλενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν στο Διαβολίτσι.
Το απόγευμα του Σαββάτου οι Θανάσης Πετράκος και Δημήτρης Σιψάς θα μιλήσουν στην Κορώνη. Επίσης οι Έλενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν στη Μάνη.
Την Κυριακή το πρωί οι  Έλενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν σε Κοπανάκι και Δώριο, ενώ οι Θανάσης Πετράκος και Λεωνίδας Αντωνόπουλος θα περιοδεύσουν στο Πεταλίδι.
Την Κυριακή το βράδυ οι Θανάσης Πετράκος, Βασίλης Τσουλάκος, Μαρία Μήτση και Παναγιώτης Τατούλης θα επισκεφτούν την Κυπαρισσία, όπου θα την επομένη γιορτάζει την ύψωση του τιμίου σταυρού, ενώ γίνεται και μεγάλο πανηγύρι.
Στ.Μ.