Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 16:27

Βέβαιος ο Σπύρος Λυκούδης ότι το Ποτάμι θα πετύχει καλό αποτέλεσμα στις εκλογές

Παναγιώτης Κωνσταντίνος Ζήρας, Βασίλης Σπανός, Σταυρούλα Κάτσου, Τάκης Μπακέας και Μάριος Αραβαντινός Παναγιώτης Κωνσταντίνος Ζήρας, Βασίλης Σπανός, Σταυρούλα Κάτσου, Τάκης Μπακέας και Μάριος Αραβαντινός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 
«Η μόνη δυνατότητα να σταθεί η Ελλάδα όρθια μετά τις εκλογές είναι να υπάρξει μια ευρύτατη συνεργασία», σε κοινοβουλευτικό και κυβερνητικό επίπεδο, τόνισε ο Σπύρος Λυκούδης, με τη συμμετοχή του οποίου έγινε το μεσημέρι στην Καλαμάτα η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στη Μεσσηνία…

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Καλαματιανός καρδιολόγος στην Αθήνα, Βασίλης Σπανός και ακολουθούν η ιδιωτική υπάλληλος Σταυρούλα Κάτσου, που ήταν υποψήφια και τον Ιανουάριο, ο επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού Γιώργος Γιαννακέας, που επίσης ήταν υποψήφιος και τον Ιανουάριο, ο ιδιωτικός υπάλληλος Τάκης Μπακέας, που και αυτός ήταν υποψήφιος τον Ιανουάριο, το στέλεχος διεθνούς ομίλου Χρύσα Σταμούλη, ο Παναγιώτης-Κωνσταντίνος Ζήρας και ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός.

Βασίλης Σπανός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στη Μεσσηνία

Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Λυκούδης, υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, σημείωσε ότι πράγματι τις τελευταίες ημέρες, που εντείνεται η πόλωση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, τα μικρότερα κόμματα, όπως και το Το Ποτάμι, δείχνουν να πιέζονται. Εξέφρασε ωστόσο την απόλυτη βεβαιότητά του ότι η πίεση αυτή δεν θα διαρκέσει μέχρι τις κάλπες και ότι Το Ποτάμι θα πάει πολύ καλά στις εκλογές.

Σταυρούλα Κάτσου

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Ποταμιού στην επόμενη κυβέρνηση ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε ότι Το Ποτάμι θα είναι οπωσδήποτε μέρος της λύσης, όσον αφορά τη σταθερή διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οπωσδήποτε ότι βουλευτές ή στελέχη του κόμματος θα αναλάβουν υπουργικά καθήκοντα. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι Το Ποτάμι ούτε ζητάει ούτε δέχεται ανταλλάγματα προκειμένου να συνδράμει στις λύσεις που χρειάζεται η χώρα.

Τάκης Μπακέας

Τέλος σχολίασε ότι ο κόσμος είναι ακόμη μουδιασμένος, ωστόσο γνωρίζει πλέον τι έχει να περιμένει από κάθε κόμμα που έχει κυβερνήσει,  τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ,  το ΣΥΡΙΖΑ. Εξέφρασε λοιπόν την ελπίδα ο κόσμος να κάνει αυτή τη φορά υπεύθυνη επιλογή και να επιβάλει μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας, υπογραμμίζοντας ότι μόνο μια τέτοια μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα όρθια.

Παναγιώτης Κωνσταντίνος Ζήρας

Η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών έγινε από τον Δημήτρη Κατσικέα, που τόνισε ότι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου έγινε με μια διαδικασία χωρίς ανταγωνισμούς μεταξύ των ενδιαφερόμενων. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν πίεσε ούτε για να μπει οπωσδήποτε στο ψηφοδέλτιο ούτε για τη θέση που θα είχε στο ψηφοδέλτιο. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για πολύ καλό ψηφοδέλτιο, με υποψήφιους που είναι άνθρωποι της εργασίας και ειδικότερα του ιδιωτικού τομέα, που γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι και το επιχειρείν.

Μάριος Αραβαντινός

Από την παρουσίαση απουσίασαν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως αναφέρθηκε, οι Γιώργος Γιαννακέας και Χρύσα Σταμούλη.
Στ.Μ. 

Παναγιώτης Κωνσταντίνος Ζήρας, Βασίλης Σπανός, Σπύρος Λυκούδης, Δημήτρης Κατσικέας, Σταυρούλα Κάτσου, Τάκης Μπακέας και Μάριος Αραβαντινός