Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 19:42

Αντιφασιστική εκδήλωση την Παρασκευή, επέτειος της δολοφονίας Φύσσα από νεοναζί

Αντιφασιστική εκδήλωση την Παρασκευή, επέτειος της δολοφονίας Φύσσα από νεοναζί

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ 
Συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, διοργανώνει για την Παρασκευή, επέτειος συμπλήρωσης δύο χρόνων από τη δολοφονία του από νεοναζί της Χρυσής Αυγής, η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας. Επίσης, με αφορμή την ομιλία που θα δώσει αύριο, Τρίτη, στην Καλαμάτα, ο Ηλίας Κασιδιάρης, η Αντιφασιστική Κίνηση τονίζει ότι στην πόλη δεν περνά ο φασισμός και καλεί τη διεύθυνση του ξενοδοχείου να μη δώσει την αίθουσα για την εκδήλωση των νεοναζί…

Ειδικότερα, η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας,  σε κείμενό της με τίτλο «Ούτε στην Καλαμάτα ούτε πουθενά», υπογραμμίζει: «Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση έχουν το θράσος να παριστάνουν το «νόμιμο πολιτικό κόμμα» που τάχα θα κάνει αντιπολίτευση. Την ίδια ώρα, στάζουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των κατατρεγμένων και θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, των χιλιάδων γυναικών με τα παιδιά στην αγκαλιά, που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο.
Είναι προκλητικό οι φασίστες δολοφόνοι του Παύλου Φύσα, του Σεχζάτ Λουκμάν και τόσων άλλων, οι υμνητές του Χίτλερ, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, να θέλουν να κάνουν δημόσια προεκλογική συγκέντρωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης μας.
Καλούμε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου να μην δώσει χώρο στους υπόδικους, νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.
Η τεράστια διαδήλωση που ακύρωσε το Φεστιβάλ του Μίσους, η επιτυχία των Αντιφασιστικών-Αντιρατσιστικών Φεστιβάλ, οι παρεμβάσεις της Αντιφασιστικής Κίνησης δείχνουν πως στην Καλαμάτα δεν περνάει ο φασισμός, ο λαός μας δεν ξεχνά ποτέ τους ναζί, ούτε όμως και τους συνεργάτες τους.
Όλοι και Όλες την Παρασκευή 18/9, επέτειος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην Συγκέντρωση και πορεία στην πλατεία 23 Μάρτη στις 7.00 μ.μ.».