Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 15:28

Από το Σάββατο ελεγχόμενη στάθμευση στην Αγορά με 50 λεπτά την ώρα

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ 
Αν και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έχει αποφασίσει την επιβολή ελεγχόμενης στάθμευσης γύρω γύρω από την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, το Σάββατο ξεκινάει η εφαρμογή του μέτρου, μόνο όμως για την οδό Σπάρτης…

Ειδικότερα, από το Σάββατο και κάθε Σάββατο, από τις οκτώ το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι, θα ισχύει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, σε όλο το μήκος της οδού Σπάρτης, δεξιά και αριστερά, από το ύψος του κτηρίου της Κεντρικής Αγοράς μέχρι τη συμβολή με την Εθνική Οδό Καλαμάτας-Σπάρτης.
Όπως σημειώνει ο Δήμος Καλαμάτας σε ανακοίνωσή του, «το κόστος θα είναι 0,50 ευρώ την ώρα και ελεγχόμενη στάθμευση θα υφίσταται μόνο κάθε Σάββατο, από τις 08.00 μέχρι τις 13.00.
Κάρτες μπορούν οι οδηγοί να προμηθεύονται από το περίπτερο που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αγοράς (περίπου στο μέσον της) και από καταστήματα της ΚΑΚ, τα οποία φέρουν ειδικό σήμα πώλησης καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο σημείο πώλησης τέτοιων καρτών στην Καλαμάτα».
Πριν από δύο μήνες περίπου το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας αποφάσισε πάντως η ελεγχόμενη στάθμευση να ισχύει κάθε Σάββατο τόσο στην οδό Σπάρτης όσο και στο νότιο αλλά και το βόρειο πάρκινγκ της Αγοράς.
Στ.Μ.