Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 17:35

"Χυδαιότητα" και "χουλιγκανισμός" το "μπογιάτισμα" των γραφείων του, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ 
Ως πράξη τραμπούκικη, που όμως δεν πτοεί τα μέλη του, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την εκτόξευση κόκκινης μπογιάς στα γραφεία του, χθες το βράδυ, από άγνωστους που κινούνταν κοντά στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου…

Ειδικότερα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του: «Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής πορείας για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μια μικρή ομάδα, δήθεν διαδηλωτών, προέβηκε σε ακαταλόγιστες πράξεις βιαιοπραγίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Αριστομένους. Καταγγέλλουμε στους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης αυτές τις χυδαιότητες, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου είδους πρακτικές, δεν συνιστούν πολιτική αντιπαράθεση, αλλά χουλιγκανισμό, στο όριο συμμορίτικες μεθόδους, και φασιστική νοοτροπία.
Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, μέσα από τις γραμμές του κόμματός μας, τα κοινωνικά κινήματα, τα δίκτυα αλληλεγγύης, δίνοντας μαχητικά το παρόν σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες, για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Οι τραμπούκικες πρακτικές κάποιων ανεγκέφαλων δεν μας πτοούν, δεν μας τρομοκρατούν, αντίθετα μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο».