Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 18:05

Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας για τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ 
Το δημοσιογραφικό έργο και τον χαρακτήρα του Χάρη Χαραλαμπόπουλου, που έφυγε πρόωρα πριν από δέκα ημέρες, αναγνώρισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, κρατώντας ενός λεπτού σιγή για να τιμήσει τη μνήμη του, ενώ θα αποσταλεί από το Σώμα και το δήμαρχο ψήφισμα στην οικογένειά του, στο οποίο θα υπογραμμίζεται η προσφορά του…

Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος κάλυπτε για χρόνια το ρεπορτάζ του Δήμου Καλαμάτας και του Δημοτικού Συμβουλίου για την εφημερίδα «Θάρρος», καταγράφοντας πολύωρες συνεδριάσεις, αποκαλύπτοντας ειδήσεις,  παρουσιάζοντας στους αναγνώστες νέα και πρωτοβουλίες.
Πρώτος μίλησε για τον Χάρη ο επικεφαλής της «Αλλαγής» και παλιός δημοσιογράφος, Θόδωρος Μπρεδήμας, ο οποίος τόνισε ότι η θλίψη είναι μεγάλη, καθώς έφυγε πολύ νέος και πάντα μαχόμενος για τη δημοσιογραφία και το δημόσιο συμφέρον. Πρότεινε δε στο Σώμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, κάτι που έγινε ομόφωνα δεκτό.
Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, τόνισε ότι πραγματικά η απώλεια του Χάρη είναι μεγάλη και ευχήθηκε το παράδειγμά του να αποτελέσει δίδαγμα για πολλούς, ενώ πρότεινε με τη σειρά του να εκδοθεί και ψήφισμα και να επιδοθεί στην οικογένειά του.
Τη θλίψη τους για το θάνατο του Χάρη εξέφρασαν ακόμη οι εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Μάκαρης, της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσος Νιάρχος και της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Στ.Μ.