Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 18:38

Τώρα θα βγάλουν «διορθωτικό μπλάνκο» στην Ακρίτα…

Διαγράμμιση θέσης στάθμευσης στη συμβολή της Ακρίτα με την Ευριπίδου Διαγράμμιση θέσης στάθμευσης στη συμβολή της Ακρίτα με την Ευριπίδου

ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 
Αφού γέμισαν την Ακρίτα γραμμές, τώρα θα αρχίσουν να τις σβήνουν… Πρόκειται για τις γραμμές που οριοθετούν τις θέσεις στάθμευσης. Τέτοιες οριοθετήσεις έγιναν μέχρι τα όρια σχεδόν των διασταυρώσεων. Επειδή όμως διαπιστώθηκε ότι πέρα από παράνομο είναι και επικίνδυνο να υπάρχουν θέσεις στάθμευσης στις γωνίες των διασταυρώσεων, ο Δήμος θα προβεί στο σβήσιμο αυτών των επικίνδυνων διαγραμμίσεων…

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν το μεσημέρι, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Με την ευκαιρία της συζήτησης για την παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου διαγράμμισης των θέσεων στάθμευσης σε διάφορα σημεία της πόλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλης Μάκαρης, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα της οδού Ακρίτα, μετά τις διαγραμμίσεις που έγιναν μέχρι τις διασταυρώσεις.
Ο αρμόδιος για το κυκλοφοριακό δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δημόπουλος, αναγνώρισε ότι υπάρχουν προβλήματα και ανακοίνωσε ότι οι επικίνδυνες διαγραμμίσεις θα σβηστούν.
Επίσης ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, ανακοίνωσε ότι ανάλογες διαγραμμίσεις θα γίνουν και στην οδό Φαρών, μετά από την παρατήρηση του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Συμμαχίας», Μιχάλη Αντωνόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την κυκλοφορία και με τη στάση και στάθμευση, μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από τη δημοτική αρχή.
Στ.Μ.