Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 17:03

Όλα έτοιμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Καλαμάτας

Όλα έτοιμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Καλαμάτας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 
Όλοι το βράδυ συναντιόμαστε στην κεντρική πλατεία για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αυτό το κάλεσμα απεύθυνε και σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, τονίζοντας επίσης ότι γονείς και παιδιά δεν πρέπει να φοβηθούν γιατί το κρύο δεν θα είναι ανυπόφορο…

Ο δήμαρχος τόνισε ότι έχει διοργανωθεί μια μεγάλη γιορτή που εκτός από το άναμμα του δέντρου, με τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα, θα περιλαμβάνει μουσικές και κεράσματα. Κάλεσε δε τον κόσμο να πάει στην κεντρική πλατεία πριν από τις οκτώ το βράδυ, σημειώνοντας ότι για την ασφάλεια των παιδιών και των γονιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αριστομένους.
Ο πρόεδρος της Φάρις, Θανάσης Ηλιόπουλος, πρόσθεσε  ότι είναι όλα έτοιμα για την γιορτή του ανάμματος του δέντρου, σημειώνοντας ότι οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις εφτά το βράδυ, ενώ το άναμμα θα γίνει στις οχτώ.
Επίσης ο Θανάσης Ηλιόπουλος σημείωσε ότι αύριο, στις 4:30 το απόγευμα, ο κόσμος καλείται να λάβει μέρος στον αγώνα που θα γίνει στην Παραλία «Santa Fun and Run και στις έξι το απόγευμα στη φωταγώγηση του καραβιού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Στ.Μ.