Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 15:45

Διαβουλεύσεις για την επέκταση του αστικού λεωφορείου σε Βέργα και Μ. Μαντίνεια

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ 
Επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να επεκταθεί το αστικό ΚΤΕΛ μέχρι τη Βέργα και τη Μικρή Μαντίνεια, κάτι που οι κάτοικοι υπογραμμίζουν ότι είναι αναγκαίο, αφενός επειδή δεν εξυπηρετούνται με τα περιορισμένα σήμερα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ και αφετέρου γιατί πιστεύουν ότι θα υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο η τουριστική κίνηση με τα αστικά λεωφορεία. Χαρακτηριστικά, τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο…

…παλιό Δημοτικό Σχολείο της Μικρής Μαντίνειας, μεταξύ εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού ΚΤΕΛ, της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας, της Τοπικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας, του Συλλόγου Επαγγελματιών Μικρής Μαντίνειας και των πολιτιστικών συλλόγων Βέργας και Μικρής μαντίνειας, με θέμα, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «την προοπτική επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας στα όρια του δήμου Βέργας – Μ.Μαντίνειας. Θα επακολουθήσει και σύσκεψη με την κ. Νικολάκου υπεύθυνη μεταφορών και συγκοινωνιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου».
Σημειώνεται ότι για την επέκταση της αστικής περιοχής της Καλαμάτας, ώστε να επεκταθούν και τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, κυρίως αρμόδια είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, γι’ αυτό και οι έχοντες τη σχετική πρωτοβουλία θα ζητήσουν τη συνάντηση με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου.
Στ.Μ.