Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 17:49

Προμήθεια 250 καινούργιων τηλεφώνων για το νέο Δημαρχείο

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Διακόσια πενήντα καινούργια τηλέφωνα και άλλο εξοπλισμό πρόκειται να αγοράσει ο Δήμος Καλαμάτας, για τις επικοινωνίες του όταν θα λειτουργεί στο καινούργιο Δημαρχείο, στο παλιό νοσοκομείο, στο οποίο αναμένεται να μεταφερθεί στους επόμενους τρεις μήνες. Το κόστος αναμένεται να ανέλθει μέχρι τις 25.000 ευρώ…

Ο διαγωνισμός για την προμήθεια του καινούργιου τηλεφωνικού εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, με πρόχειρη ανοικτή διαδικασία.
Όπως σημειώνεται στη σχετική μελέτη, «στα πλαίσια μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας στο νέο κτήριο, θα λειτουργήσει νέο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο θα υποστηρίζει την τεχνολογία IP/SIP. Το τηλεφωνικό κέντρο αυτό θα αξιοποιήσει λογισμικό ανοιχτού κώδικα (Asterisk/Elastix) για να παρέχει περισσότερες τηλεφωνικές υπηρεσίες στους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας με το μικρότερο δυνατόν κόστος. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών τεχνολογίας ΙΡ/SIP οι οποίες να μπορούν να είναι συμβατές και να συνεργάζονται πλήρως με το τηλεφωνικό κέντρο και τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει. Επιπλέον θα πρέπει να γίνει προμήθεια ειδικού εξοπλισμού ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την αξιοποίηση των συσκευών συμβατικής τηλεφωνίας στο νέο τηλεφωνικό κέντρο (Voice Adapters)».
Στ.Μ.