Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 08:20

"Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο" μεγάλο πανό του ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο της Καλαμάτας

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 
Ένα μεγάλο πανό «άπλωσαν» το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ από το μπαλκόνι του δημάρχου, στο Δημαρχείο της Καλαμάτας. Πανό κατά του προσχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και με κάλεσμα συμμετοχής των εργαζόμενων στη γενική απεργία της 4ης Φλεβάρη…

Το άπλωμα του πανό έγινε πολύ νωρίς το πρωί, στο έξω από το Δημαρχείο βρίσκονται ακόμη μέλη Σωματείων των δυνάμεων του ΠΑΜΕ.
Το πανό γράφει «Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο. Να το πληρώσει κράτος-εργοδοσία. 4 Φλεβάρη απεργία. Πλατεία 23ης Μαρτίου 10:30 π.μ.».
Έξω από το Δημαρχείο βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα, ο οποίος δήλωσε στην Kalamata Journal: «Δυνάμεις του ΠΑΜΕ καταλάβαμε το Δημαρχείο, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο ασφαλιστικό και για την προετοιμασία της απεργίας της 4ης Φλεβάρη. Καλούμε τους εργαζόμενους σε γενικό ξεσηκωμό για να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος. Στηρίζουμε τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Καλούμε σε λαϊκή συμμαχία για να πάρουμε πίσω αυτά που μας έχουν πάρει».
Στ.Μ.